SENIOR CLUB

SENIOR CLUB

Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Slavonski Brod, prof. Mirjana Matanović dana 03. srpnja 2020. godine u Velikoj vijećnici Brodsko -posavske županije potpisala je Ugovor s Ministrom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, mr. sc. Markom Pavić za Projekt pod nazivom „Senior club“ u okviru poziva „Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije – druga faza.“

Vrijednost projekta iznosi 14.382,724,07 kn, a projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Predviđene su aktivnosti izrade projektno-tehničke dokumentacije; dogradnje, rekonstrukcije, radova na održavanju građevine, obnove i prilagodbe postojećih objekata za pružanje izvaninstitucionalnih usluga; stručnog nadzora radova i zaštite na radu; opremanje specijaliziranom i ostalom opremom za pružanje izvaninstitucionalnih usluga; nabava automobila, revizija i upravljanje projektom te promidžba i vidljivost, a koje će rezultirati potpuno rekonstruiranim i opremljenim zgradama Hrvatskog crvenog križa Gradskog društva Crvenog križa Slavonski Brod.

Projektom će se omogućiti : pružanje usluga Dnevnog boravka u rekonstruiranim i adekvatno opremljenim prostornim jedinicama, pružanje usluga Pomoć u kući, povećanje broja korisnika, unaprjeđenje i razvoj novih izvaninstitucionalnih usluga i povećanje socijalne uključenosti korisnika .

Skip to content